Bushel Plus

Zašto odabrati Bushel Plus?
Bushel Plus Smart Pan sve stvari koje dolaze u paketu
Bushel Plus Smart Pan - sustav za analizu gubitka prinosa
Blueprints and digital tablet with construction plans.

Bushel Plus - Globalni lider u optimizaciji žetve

Bushel Plus je tvrtka specijalizirana za alate i tehnologiju koja poboljšava učinkovitost i točnost žetve žitarica. Njihov Bushel Plus Smart Pan jedan je od ključnih proizvoda, dizajniran da pomogne poljoprivrednicima točno mjeriti i minimizirati gubitak zrna tijekom žetve.

Zašto odabrati Bushel Plus?

Bushel Plus Smart Pan sustav koristi se za hvatanje i mjerenje gubitka zrna izravno s kombajna tijekom žetve. Ovaj alat pruža precizne podatke o gubitku zrna, pomažući poljoprivrednicima optimizirati postavke kombajna kako bi smanjili otpad i povećali učinkovitost.

  • Jednostavnost Korištenja: Smart Pan je dizajniran za lako postavljanje i skupljanje. Obično se spušta s kombajna i skuplja zrno koje prolazi kroz kombajn, omogućujući brzo i točno procjenjivanje gubitka.
  • Preciznost: Sustav pruža precizna mjerenja gubitka zrna koja se mogu analizirati kako bi se napravile trenutne prilagodbe na kombajnu. Ova preciznost pomaže u minimiziranju gubitka zrna i maksimiziranju prinosa.
  • Integracija Podataka: Smart Pan se često integrira sa softverom koji omogućuje jednostavnu analizu prikupljenih podataka. To može uključivati aplikacije ili računalne programe koji pomažu u tumačenju podataka i predlaganju prilagodbi.
  • Izdržljivost: Izrađen da izdrži teške uvjete žetve, Smart Pan je izrađen od izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnu uporabu.
Construction site before and after