KingSpan cisterne

Zašto odabrati KingSpan?
Linija stacionarnih KingSpanovih AgriMaster cisterni za gnojivo
Velika cisterna za gnojivo - AgriMaster
Linija stacionarnih KingSpanovih AquaBank cisterni za vodu
Velika cisterna za vodu - AquaBank
Linija stacionarnih KingSpanovih BlueMaster cisterni za točenje AdBlue tekućine
Stacionarna cisterna za AdBlue tekućinu BlueMaster
Linija prijenosnih KingSpanovih TruckMaster cisterni za AdBlue
Mobilna cisterna za AdBlue - Blue TruckMaster
Linija stacionarnih KingSpanovih FuelMaster cisterni za točenje diesel goriva
Stacionarna cisterna za diesel gorivo - FuelMaster
Linija stacionarnih KingSpanovih SlimLine Edge cisterni za točenje AdBlue tekućine
Stacionarna cisterna za AdBlue tekućinu - Slim Line Edge
Linija KingSpanovih TankMaster višenamjenskih cisterni za diesel gorivo, adblue, vodu ili gnojivo
Višenamjenska cisterna za diesel gorivo, adblue, vodu i tekuće gnojivo - TankMaster
Linija prijenosnih KingSpanovih TruckMaster cisterni za diesel gorivo
Mobilna cisterna za diesel gorivo - TruckMaster
Blueprints and digital tablet with construction plans.

KingSpan - Inovacije u skladištenju tekućina

Kingspan je vodeća globalna tvrtka specijalizirana za proizvodnju i distribuciju vrhunskih građevinskih materijala i rješenja za skladištenje tekućina. S dugogodišnjim iskustvom i prisutnošću na tržištu, Kingspan je sinonim za kvalitetu, pouzdanost i inovaciju. Njihov široki asortiman proizvoda uključuje cisterne koje su posebno dizajnirane za poljoprivredne svrhe, zadovoljavajući potrebe modernih poljoprivrednika i proizvođača.

Zašto odabrati KingSpan?

Kingspan cisterne idealno su rješenje za skladištenje vode i goriva na poljoprivrednim gospodarstvima. Njihove cisterne izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na teške uvjete rada u poljoprivredi. Inovativan dizajn i napredna tehnologija proizvodnje jamče maksimalnu učinkovitost i sigurnost prilikom skladištenja tekućina.

  • Visoka kvaliteta materijala: Sve cisterne izrađene su od materijala otpornih na koroziju, UV zračenje i mehanička oštećenja, čime se osigurava dug vijek trajanja i pouzdanost u različitim uvjetima.
  • Raznovrsnost: Dostupne su u različitim kapacitetima i veličinama, prilagođene specifičnim potrebama svakog poljoprivrednika, bilo da se radi o velikim gospodarstvima ili manjim poljoprivrednim površinama.
  • Jednostavna instalacija i održavanje: Dizajnirane su za brzu i laku instalaciju, uz minimalne potrebe za održavanjem, što smanjuje troškove i omogućava korisnicima da se fokusiraju na svoje osnovne aktivnosti.
  • Ekološki prihvatljive: Kingspan cisterne za kišnicu omogućavaju učinkovito prikupljanje i korištenje kišnice, što doprinosi očuvanju prirodnih resursa i smanjenju troškova za vodu.
  • Fleksibilnost mobilnosti: KingSpan cisterne dolaze u stacionarnim i mobilnim opcijama, omogućujući vam lako prenošenje s manjim kamionetima ili u traktorskoj prikolici.
Construction site before and after
Blueprints and digital tablet with construction plans.

Anoma - Vaš ovlašteni distributer KingSpan cisterni u Hrvatskoj

Kada je u pitanju skladištenje tekućina, važno je imati pouzdanog partnera na kojeg možete računati. Anoma, kao ovlašteni distributer Kingspan cisterni u Hrvatskoj, donosi vam najvišu razinu sigurnosti i povjerenja u kvalitetu. Naša suradnja s KingSpanom osigurava da naši kupci dobiju ne samo vrhunske proizvode, već i stručnu podršku i uslugu. Pored toga, ponosno ističemo naš službeni certifikat od KingSpana, potvrđujući našu vjerodostojnost i predanost pružanju najboljih proizvoda i usluga na tržištu. S Anomom, vaša kupnja KingSpan cisterni postaje jednostavna i sigurna investicija u pouzdanost i kvalitetu.